آشپزیسرگرمی

آموزش درست کردن ترشی گوجه فرنگی ویژه به سبک مشهدی و جدید

آموزش درست کردن ترشی گوجه فرنگی ویژه به سبک مشهدی

آموزش درست کردن ترشی گوجه فرنگی

آموزش درست کردن ترشی گوجه فرنگی ویژه به سبک مشهدی که به عنوان یکی از ترشی های مجلسی در کنار غذا سرو میشود.

آموزش درست کردن ترشی گوجه فرنگی ویژه به سبک مشهدی
آموزش درست کردن ترشی گوجه فرنگی ویژه به سبک مشهدی

مرحله اول

برای تهیه ترشی گوجه مشهدی ابتدا کرفس، هویج، گلم کلم،

سیر، فلفل سبز تند را به صورت نگینی ریز و یکدست خرد می کنیم،

سپس به خوبی می شوییم و داخل آبکش می ریزیم تا آب اضافی شان خارج شود.

مرحله دوم

برای اینکه مواد ترشی به خوبی خشک شوند،

بهتر است انها را از شب قبل خرد کنیم و پس از شستشو کنار بگذاریم

تا رطوبت شان به طور کامل گرفته شود.

در ادامه یک قابلمه مناسب را نیمه آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم.

مرحله سوم

در این مرحله پس از اینکه آب موجود در قابلمه به نقطه جوش رسید،

گوجه فرنگی ها را درون کیسه فریزر قرار می دهیم و درون آب جوش قرار می دهیم.

پس از گذشت ۱۵ دقیقه گوجه فرنگی ها را از آب جوش خارج می کنیم

و به راحتی پوست شان را جدا می کنیم.

مرحله چهارم

پس از اینکه پوست گوجه فرنگی ها را گرفتیم،

آنها را داخل میکسر یا مخلوط کن می ریزیم و پوره می کنیم.

در ادامه گوجه فرنگی پوره شده را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم

و به مدت ۱۵ دقیه می جوشانیم، سپس سرکه را اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

پس از اینکه سرکه را اضافه کردیم، ۱۵ دقیقه دیگر صبر می کنیم،

سپس قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم.

در ادامه نمک و سبزیجات ترشی را اضافه می کنیم

و با هم ترکیب می کنیم تا کاملا مخلوط و یکدست شوند.

مرحله ششم

در این مرحله صبر می کنیم تا ترشی خنک شود سپس آنرا

درون ظرف های شیشه ای درب دار می ریزیم

و یک روز در محیط آشپزخانه قرار می دهیم،

سپس به مدت ۱۴ روز در یخچال قرار می دهیم تا ترشی آماده مصرف شود.

مواد لازم ترشی گوجه
گوجه فرنگی۶ کیلوگرم
کرفس۱ دسته
هویج۱ کیلوگرم
گل کلم۲ عدد متوسط
سیر۲۰۰ گرم
فلفل تند۲۰۰ گرم
سرکه۶ لیوان
نمک۱ قاشق غذاخوری

گردآوری: کاشمر سلام

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

کاشمر سلام

رسانه کاشمر سلام، از سال 1398 با هدف فراهم سازی بستری برای ارائه بروزترین مطالب خبری و فرهنگی هنری در فضای مجازی با دوری از هرگونه حاشیه سازی کار خود را آغاز نمود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا