آشپزیسرگرمی

آموزش درست کردن مرغ بریان مجلسی و مخصوص خانگی به روش رستوران

آموزش درست کردن مرغ بریان مجلسی و مخصوص خانگی به روش رستوران

آموزش درست کردن مرغ بریان

آموزش درست کردن مرغ بریان مجلسی و مخصوص خانگی به روش رستوران که در تمام کشور ها طرفداران خاص خود را دارد که در ادامه مشاهده خواهید کرد.

آموزش درست کردن مرغ بریان مجلسی و مخصوص خانگی به روش رستوران
آموزش درست کردن مرغ بریان مجلسی و مخصوص خانگی به روش رستوران

مرحله اول

برای تهیه مرغ بریان مجلسی ابتدا محتویات داخل بدن مرغ را با دست خارج می کنیم،

به هیچ وجه داخل بدن مرغ را با کارد برش نزنید.

پس از اینکه مرغ را به خوبی تمیز کردیم آن را می شوییم و کنار می گذاریم،

تا آب اضافی آن خارج شود و آبش به طور کامل کشیده شود.

مرحله دوم

پس از اینکه مرغ خشک شد با یک قاشق غذاخوری نمک تمام قسمت های داخلی و خارجی بدن مرغ را ماساژ می دهیم،

سپس پیاز و فلفل دلمه ای را به صورت خلالی درشت کنیم

و داخل یک ظرف با ادویه ها ( پاپریکا، فلفل سیاه و رزماری ) به خوبی مخلوط می کنیم.

مرحله سوم

حالا مخلوط پیاز و فلفل دلمه ای را به همراه برگ بو داخل شکم مرغ قرار می دهیم

و مرغ را داخل یک کیسه فریزر زیپ دار قرار می دهیم

و به مدت حداقل ۸ ساعت ( تا ۲۴ ساعت ) داخل یخچال قرار می دهیم تا به طور کامل طعم دار شود.

مرحله چهارم

پس از اینکه مرغ به خوبی استراحت کرد آنرا از یخچال خارج می کنیم

و مواد داخل آنرا خارج می کنیم و کنار می گذاریم.

حالا با ۴ قاشق غذاخوری از زعفران دم کرده ( زعفران را غلیظ دم کنید ) تمام قسمت های بدن مرغ را ماساژ می دهیم.

مرحله پنجم

حالا مجددا مرغ را داخل یک ظرف در بسته به مدت ۳۰ دیگر داخل یخچال قرار می دهیم.

پس از گذشت این زمان مرغ را از یخچال خارج می کنیم

و مقداری از فلفل دلمه ای و پیاز خرد شده را به همراه گوجه فرنگی های خرد شده داخل شکم مرغ قرار می دهیم.

مرحله ششم

در این مرحله با یک نخ مناسب شکم مرغ را با دقت و با کوک های کم فاصله می دوزیم،

در آخر بال ها و ران های مرغ را به سمت داخل بدن می دوزیم.

شکل دوختن بدن مرغ مهم نیست فقط باید طوری باشد که پس از پخت مرغ باز نشود و ظاهری مجلسی داشته باشد.

مرحله هفتم

در این مرحله سیخ های جوجه گردان را به صورتی داخل بدن مرغ فرو می کنیم که هنگام چرخیدن سیخ ها،

مرغ تکان نخورد یا اینکه از روی سیخ ها نچرخد.

حالا کره را به همراه باقیمانده زعفران روی حرارت قرار می دهیم تا کره ذوب شود.

مرحله هشتم

سپس از مخلوط کره و زعفران روی بدن مرغ می مالیم

و سیخ های جوجه گردان را سر جایشان قرار می دهیم

و فر را با حرارت ۲۲۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم

و اجازه می دهیم مرغ به مدت حدودا یک ساعت و ۳۰ دقیقه به طور کامل بریان شود.

مرحله نهم

در میانه پخت هر ۳۰ دقیقه یک بار مقداری از مخلوط زعفران و کره را روی مرغ می مالیم تا مرغ بریان لذیذتری داشته باشیم.

پس از اینکه مرغ آماده شد آنرا در یک ظرف مناسب قرار می دهیم و نخ هایش را با قیچی خارج می کنیم.

نکات پخت مرغ بریان

کثیف شدن فر

یکی از مشکلاتی که خانم های خانه دار با درست کردن مرغ بریان دارند،

این است که پس از اینکه مرغ پخت داخل فر را کاملا چرب می کند و تمیز کردن آن کار راحتی نیست.

برای رفع این مشکل می توانید مرغ را داخل ظرف بپزید.

برای این منظور مرغ را به همراه مواد مرینت داخل یک ظرف پیرکس قرار دهید،

سپس روی ظرف را با یک فویل آلومینیومی بپوشانید و در فر قرار دهید تا مرغ آماده شود.

پس از اینکه مرغ به طور کامل پخت روی آنرا با روشن کردن گریل طلایی کنید.

مواد لازم برای ۴ نفر
مرغ کامل۱ عدد متوسط
زعفران دم کرده۵ قاشق غذاخوری
کره۵۰ گرم
گوجه فرنگی۲ عدد متوسط
برگ بو۲ عدد
فلفل دلمه ای۱ عدد بزرگ
پیاز۲ عدد متوسط
نمک و فلفل سیاهبه اندازه کافی
رزماری و پاپریکابه اندازه کافی

گردآوری: کاشمر سلام

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

کاشمر سلام

رسانه کاشمر سلام، از سال 1398 با هدف فراهم سازی بستری برای ارائه بروزترین مطالب خبری و فرهنگی هنری در فضای مجازی با دوری از هرگونه حاشیه سازی کار خود را آغاز نمود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا