آشپزیسرگرمی

آموزش درست کردن سوپ شیر و قارچ مجلسی با روش جدید و آسان خانگی

آموزش درست کردن سوپ شیر و قارچ مجلسی با روش جدید و آسان خانگی

آموزش درست کردن سوپ شیر

آموزش درست کردن سوپ شیر و قارچ مجلسی و آسان با روش جدید مناسب میهمانی ها و مجالس شما که به عنوان یک پیش غذای بیار محبوب شناخته شده است.

آموزش درست کردن سوپ شیر و قارچ مجلسی و آسان
آموزش درست کردن سوپ شیر و قارچ مجلسی و آسان

مرحله اول

برای تهیه سوپ شیر مجلسی ابتدا پیاز را پوست بگیرید

سپس به ۴ قسمت تقسیم کنید

و به همراه گوشت مرغ ، ۴ لیوان آب و مقداری نمک و زردچوبه داخل یک قابلمه مناسب بریزید

و روی حرارت زیاد قرار دهید تا آب به جوش بیاید.

پس از اینکه آب به جوش آمد حرارت را ملایم کنید.

مرحله دوم

حالا اجازه دهید قابلمه تا زمانی که ۲ لیوان از آب مرغ باقی بماند روی حرارت بماند.

پس از اینکه گوشت مرغ پخت و ۲ لیوان از آب مرغ در قابلمه باقی ماند

حرارت زیر قابلمه را خاموش کنید و اجازه دهید کمی خنک شود ،

سپس پیاز را از قابلمه خارج کنید و دور بیندازید.

مرحله سوم درست کردن سوپ شیر و قارچ

در این مرحله گوشت مرغ را هم از قابلمه خارج کنید و به صورت نگینی ریز یا ریش ریش خرد کنید.

آب مرغ را هم صاف کنید و کنار بگذارید.

در ادامه هویج را به صورت نگینی ریز خرد کنید ( می توانید هویج را با رنده درشت رنده کنید )

مرحله چهارم

سپس به همراه جو پرک به قابلمه حاوی آب مرغ اضافه کنید.

قابلمه را روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید

و هر چند دقیقه آنرا با قاشق یا ملاقه هم بزنید

زیرا جو پرک خیلی سریع ته می گیرد و باید هر چند لحظه یک بار هم زده شود.

مرحله پنجم

جو پرک خیلی سریع می پزد و لعاب می اندازد،

پس از اینکه جو پرک لعاب انداخت ، شیر را به همراه مرغ خرد شده به قابلمه اضافه می کنیم.

اجازه دهید حدود ۳۰ دقیقه سوپ با حرارت ملایم بپزد تا شیر به طور کامل به خورد دیگر مواد برود.

مرحله ششم

در همین حین قارچ را به صورت ورقه ای خرد می کنیم

و به همراه مقدار خیلی کمی روغن ( روغن زیاد باعث چرب شدن سوپ می شود ) تفت می دهیم تا آب موجود در قارچ تبخیر شود.

برای اینکه رنگ قارچ ها تیره نشود آبلیمو را هم حین تفت دادن به قارچ ها اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

پس از اینکه تفت دادن قارچ به پایان رسید آنرا به قابلمه سوپ اضافه می کنیم.

در همین مرحله نمک و فلفل سیاه را نیز اضافه می کنیم و اجازه می دهیم سوپ جا بیفتد.

سوپ نباید خیلی روی حرارت بماند چون سوپ شیر هنگامی که سرد می شود سفت تر می شود.

مرحله هشتم

پس از اینکه سوپ آماده شد آنرا در سوپخوری می ریزیم و با جعفری خرد شده تزیین می کنیم.

در صورتی که می خواهید سوپ خود را مجلسی تر کنید می توانید

در آخرین مراحل پخت مقداری خامه صبحانه هم به سوپ اضافه کنید

و پس از مخلوط کردن خامه، سوپ را سرو کنید.

نکات پخت سوپ شیر

جلوگیری از سفت شدن سوپ

سوپ شیر از جمله سوپ هایی است که خیلی سریع سفت می شود

پس باید حواس تان را جمع کنید تا بیش از حد روی حرارت نماند تا غلیظ شود.

البته اگر سوپ تان غلیظ شد نگران نباشید می توانید با اضافه کردن مقداری شیر آنرا رقیق تر کنید.

پس از اضافه کردن شیر سوپ را خوب مخلوط کنید و طعم آنرا بچشید.

در صورت نیاز مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه کنید.

مواد لازم برای ۴ نفر
شیرنیم لیتر
قارچ۲۵۰ گرم
سینه مرغنصف یک سینه کامل
جو پرک۱۰۰ گرم
هویج۱ عدد متوسط
پیاز۱ عدد متوسط
آبلیمو۱ قاشق غذاخوری
جعفری۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه اندازه کافی
روغن و زردچوبهبه اندازه کافی

گردآوری: کاشمر سلام

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

کاشمر سلام

رسانه کاشمر سلام، از سال 1398 با هدف فراهم سازی بستری برای ارائه بروزترین مطالب خبری و فرهنگی هنری در فضای مجازی با دوری از هرگونه حاشیه سازی کار خود را آغاز نمود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا