آشپزیسرگرمی

آموزش درست کردن خوراک قارچ رژیمی و خوشمزه و ویژه به روش جدید

آموزش درست کردن خوراک قارچ رژیمی و خوشمزه و ویژه

آموزش درست کردن خوراک قارچ

آموزش درست کردن خوراک قارچ رژیمی و خوشمزه و ویژه به سبک ایتالیایی که میتوانید با اضافه کردن مواد دلخواه آن را متنوع میل کنید. در این دستور پخت از سرکه بالزامیک استفاده می شود.

آموزش درست کردن خوراک قارچ رژیمی و خوشمزه و ویژه
آموزش درست کردن خوراک قارچ رژیمی و خوشمزه و ویژه

مرحله اول

برای تهیه خوراک قارچ رژیمی ابتدا قارچ ها را تمیز می شوییم

و کنار می گذاریم تا آب اضافی شان خارج شود.

در صورتی که پشت قارچ ها باز باشد بهتر است آنها را با دستمال نمدار تمیز کنیم

چون اگر با آب بشوییم به راحتی خشک نمی شوند.

مرحله دوم

در این مرحله قارچ ها را پس از اینکه به طور کامل خشک شدند،

داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس روغن مایع را اضافه می کنیم

و قارچ ها را با دست به خوبی زیر و رو می کنیم تا

به طور کامل با روغن مایع کاور شوند.

مرحله سوم

در صورتی که روغن مایع کم بود می توانیم یک قاشق دیگر اضافه کنیم.

پس از اینکه قارچ ها را به طور کامل با روغن مایع کاور کردیم،

سرکه بالزامیک را به همراه سویا سس به کاسه اضافه می کنیم

و با هم ترکیب می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله سیر را به صورت ساطوری ریز خرد می کنیم

و به همراه آویشن و مقدار نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه می کنیم

و مواد را ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند.

حالا قارچ ها را به همراه سس به یک ظرف مناسب فر انتقال می دهیم.

مرحله پنجم

فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد از ۱۰ دقیقه قبل روشن می کنیم

تا کاملا گرم شود، سپس ظرف حاوی قارچ ها را

به مدت ۱۵ تا ۲۵ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا خوراک اماده شود.

زمانی که قارچ ها نرم و لطیف شوند غذا اماده سرو است.

مواد لازم برای ۴ نفر
قارچ ۵۰۰ گرم
سیر۳ حبه
سس سویا۲ قاشق غذاخوری
سرکه بالزامیک۳ قاشق غذاخوری
روغن۱ قاشق غذاخوری
آویشن½ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

گردآوری : کاشمر سلام

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

کاشمر سلام

رسانه کاشمر سلام، از سال 1398 با هدف فراهم سازی بستری برای ارائه بروزترین مطالب خبری و فرهنگی هنری در فضای مجازی با دوری از هرگونه حاشیه سازی کار خود را آغاز نمود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا