آشپزیسرگرمی

آموزش درست کردن خورش قیمه نجفی به سبک اصیل عراقی

آموزش درست کردن خورش قیمه نجفی به سبک اصیل عراقی

آموزش درست کردن خورش قیمه نجفی

آموزش درست کردن خورش قیمه نجفی به سبک اصیل عراقی که به همراه برنج ساده یا شوید پلو سرو می شود.

آموزش درست کردن خورش قیمه نجفی به سبک اصیل عراقی
آموزش درست کردن خورش قیمه نجفی به سبک اصیل عراقی

مرحله اول

برای تهیه خورشت قیمه نجفی خوشمزه ابتدا ،

نخودها را از شب قبل خیس می کنیم تا نفخشان برطرف شود.

در ادامه یکی از پیازها را به صورت نگینی خرد می کنیم،

و به همراه کمی روغن داخل یک قابلمه مناسب تفت می دهیم.

مرحله دوم

پس از اینکه پیاز سبک و شیشه ای شد،

گوشت گوسفندی را خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم.

گوشت را کمی تفت می دهیم تا رنگش تغییر کند،

سپس مقداری فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم،

و یک دقیقه دیگر مواد را تفت می دهیم.

مرحله سوم

در این مرحله نخود را آبکشی می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم.

در ادامه نخود را هم یکی دو دقیقه تفت می دهیم،

سپس ۸ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه می کنیم ،

و اجازه می دهیم گوشت و نخود با حرارت بسیار ملایم بپزند.

مرحله چهارم

پس از اینکه پخت گوشت و نخود کامل شد، آب خورش را،

صاف می کنیم، سپس مخلوط گوشت و نخود را،

با گوشتکوب می کوبیم تا کاملا له و کشدار شود.

در ادامه پیاز باقیمانده را به صورت نگینی خرد می کنیم ،

و به همراه کمی روغن در یک قابلمه مناسب تفت می دهیم.

مرحله پنجم

پس از اینکه پیاز سبک شد، رب گوجه فرنگی را،

به قابلمه اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم،

تا طعم خامی رب گوجه فرنگی گرفته شود. در ادامه،

گوشت کوبیده شده را به همراه آب گوشت،

زعفران دم کرده و پودر دارچین اضافه می کنیم.

مرحله ششم

حالا مواد خورش را به خوبی ترکیب می کنیم تا یکدست شوند،

سپس حرارت زیر قابلمه را زیاد می کنیم تا آب به جوش بیاید.

پس از اینکه آب به نقطه جوش رسید حرارت را ملایمتر می کنیم ،

و اجازه می دهیم خورش جا بیفتد.

مرحله هفتم

پس از اینکه خورش جا افتاد و آبش کشیده شد،

مخلوط آب لیمو ترش و شکر را ترکیب می کنیم ،

سپس به همراه کره به خورش اضافه می کنیم.

در پایان خورش را در ظرف مورد نظرمان می کشیم ،

و به همراه برنج ساده یا شوید پلو سرو می کنیم.

مواد لازم برای ۲ نفر
گوشت گوسفندی۲۰۰ گرم
نخود۱۰۰ گرم
پیاز۲ عدد متوسط
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوری غلیظ
پودر دارچین۱ قاشق غذاخوری
کره۲ قاشق غذاخوری
شکر۱ قاشق چایخوری
آبلیمو۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

گردآوری: کاشمر سلام

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

کاشمر سلام

رسانه کاشمر سلام، از سال 1398 با هدف فراهم سازی بستری برای ارائه بروزترین مطالب خبری و فرهنگی هنری در فضای مجازی با دوری از هرگونه حاشیه سازی کار خود را آغاز نمود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا