آشپزیسرگرمی

آموزش درست کردن رشته پلو ویژه مجالس به روش رستورانی و جدید

آموزش درست کردن رشته پلو ویژه مجالس به روش رستورانی

آموزش درست کردن رشته پلو

آموزش درست کردن رشته پلو ویژه مجالس به روش رستورانی که غذایی بسار لذیذ و خوش طعم و همچنین مقوی میباشد که در ادامه طرز تهیه آن را می خوانید.

آموزش درست کردن رشته پلو ویژه مجالس به روش رستورانی
آموزش درست کردن رشته پلو ویژه مجالس به روش رستورانی

مرحله اول

برای تهیه رشته پلو مجلسی ابتدا برنج را پس از شستشو داخل یک کاسه مناسب می ریزیم،

سپس یک قاشق چایخوری نمک اضافه می کنیم

و به اندازه ای آب روی برنج می گیریم که سطح آب دو بند انگشت بالاتر از سطح برنج باشد.

مرحله دوم

اجازه می دهیم برنج در همین حالت ۲ ساعت خیس بخورد.

در ادامه یک قابلمه مناسب را نصف آب پر می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم،

سپس یک قاشق چایخوری نمک به همراه ۱ قاشق غذاخوری روغن مایع به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله سوم تهیه رشته پلو

پس از اینکه آب به جوش امد برنج خیس خورد را به قابلمه اضافه می کنیم،

سپس رشته پلویی را خرد کرده و به قابلمه اضافه می کنیم.

حالا حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه زمان می دهیم تا برنج و رشته پلویی نرم شوند، سپس آنها را آبکشی می کنیم.

مرحله چهارم

حالا یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن داخل آن می ریزیم.

پس از اینکه روغن داغ شد سیب زمینی را به صورت حلقه ای خرد می کنیم

و کف قابلمه به عنوان ته دیگ می چینیم، سپس برنج و رشته پلویی آبکش شده را به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

حالا یک قاشق غذاخوری روغن روی برنج می ریزیم،

سپس زعفران دم کرده را روی برنج به صورت پخش می ریزیم

و درب قابلمه را می گذاریم تا برنج به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت دم بکشد.

حالا به سراغ اماده کردن کوفته های قلقلی می رویم.

مرحله ششم

برای این منظور پیازها را رنده می کنیم

و پس از گرفتن آب اضافی شان به یک کاسه مناسب منتقل می کنیم.

در ادامه گوشت چرخ کرده را به همراه مقداری نمک،

فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه اضافه کرده و به هم به خوبی ترکیب می کنیم.

مرحله هفتم

مواد را به مدت ۱۰ دقیقه با دست ورز می دهیم تا کاملا منسجم شوند.

سپس یک سلفون روی کاسه می کشیم و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار می دهیم

تا ماسه گوشت استراحت کند.

پس از اینکه از یخچال خارج کردیم مانند کوفته قلقلی شکل می دهیم.

مرحله هشتم

حالا کوفته های قلقلی را در روغن سرخ می کنیم و کنار می گذاریم.

در ادامه کشمش ها را هم چند دقیقه در روغن تفت می دهیم

و زمانی که رشته پلو پلو دم کشید

به همراه کوفته های قلقلی و کشمش تزیین کرده و سرو می کنیم.

مواد لازم برای ۵ نفر
برنج۳ پیمانه
رشته پلویی۱۵۰ گرم
سیب زمینی۱ عدد بزرگ
گوشت چرخ کرده۳۵۰ گرم
پیاز۲ عدد متوسط
کشمش پلویی۱ پیمانه
زعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

گردآوری: کاشمر سلام

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

کاشمر سلام

رسانه کاشمر سلام، از سال 1398 با هدف فراهم سازی بستری برای ارائه بروزترین مطالب خبری و فرهنگی هنری در فضای مجازی با دوری از هرگونه حاشیه سازی کار خود را آغاز نمود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا