آشپزیسرگرمی

آموزش درست کردن بادمجان پفکی به روش ویژه و خوش طعم

آموزش درست کردن بادمجان پفکی به روش ویژه و خوش طعم

آموزش درست کردن بادمجان پفکی

آموزش درست کردن بادمجان پفکی به روش ویژه و خوش طعم که معمولا به عنوان پیش غذا به همراه سس دلخواه سرو میشود.

آموزش درست کردن بادمجان پفکی به روش ویژه و خوش طعم
آموزش درست کردن بادمجان پفکی به روش ویژه و خوش طعم

مرحله اول

برای تهیه بادمجان پفکی ابتدا بادمجان ها را ،

با پوست می شوییم و با دستمال روی آن ها را ،

خشک می کنیم و به صورت یک سانت ،

در میان پوست هر بادمجان را می گیریم،

(شبیه رنگ گورخر) و روی تخته آشپزخانه آنها را قرار می دهیم.

مرحله دوم

سپس بادمجان ها را به صورت ورقه ای ،

با قطر حدودا یک سانتی متر برش می زنیم.

در ادامه تخم مرغ ها را داخل یک کاسه ،

مناسب می شکنیم و با چنگال هم می زنیم،

تا از حالت لختگی خارج شده و کاملا یکدست شوند.

مرحله سوم

در این مرحله بکینگ پودر را به همراه ،

مقداری نمک، فلفل سیاه، آرد و شیر ،

به کاسه حاوی تخم مرغ اضافه می کنیم ،

و با چنگال یا همزن دستی همگی مواد را ،

مخلوط می کنیم تا کاملا مخلوط و یکدست شوند.

مرحله چهارم

حالا کاسه محتوی ترکیب تخم مرغ را کنار دستمان،

قرار می دهیم. در ادامه داخل قابلمه ای کوچک،

ترجیحا با عمق زیاد به اندازه ای روغن ،

مخصوص سرخ کردنی می ریزیم که بادمجان،

هنگام سرخ شدن در روغن شناور باشند.

مرحله پنجم

حالا بادمجان ها را ابتدا داخل ترکیب تخم مرغ ؛

قرار می کنیم تا کاملا آغشته به آن شود،

و بعد بلافاصله به آرامی داخل روغن داغ شده،

می گذاریم تا سرخ شوند. همگی ،

بادمجان ها را به همین صورت سرخ می کنیم.

مرحله ششم

به هیچ عنوان تعداد زیاد بادمجان روی هم ،

داخل قابلمه قرار ندهید. بعد از سرخ و پفکی شدن ،

بادمجان ها را داخل توری می گذاریم تا ،

روغن اضافه آن ها خارج شود و بعد،

در ظرف مورد نظرمان بادمجان های پفکی را ،

می چینیم و با سس مورد علاقه نوش جان کنید.

مواد لازم برای ۴ نفر
بادمجان۲ عدد
تخم مرغ۲ عدد
شیر۲ قاشق غذاخوری
آرد سفید۴ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

گردآوری: کاشمر سلام

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۲ رای

کاشمر سلام

رسانه کاشمر سلام، از سال 1398 با هدف فراهم سازی بستری برای ارائه بروزترین مطالب خبری و فرهنگی هنری در فضای مجازی با دوری از هرگونه حاشیه سازی کار خود را آغاز نمود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا