آشپزیسرگرمی

آموزش درست کردن کتلت گوشت ایتالیایی به همراه سس مخصوص

آموزش درست کردن کتلت گوشت ایتالیایی به همراه سس مخصوص

آموزش درست کردن کتلت گوشت ایتالیایی

آموزش درست کردن کتلت گوشت ایتالیایی به همراه سس مخصوص که میتوان با گوشت بلدرچین یا مرغ نیز آن را تهیه کرد.

آموزش درست کردن کتلت گوشت ایتالیایی به همراه سس مخصوص
آموزش درست کردن کتلت گوشت ایتالیایی به همراه سس مخصوص

مرحله اول

برای تهیه کتلت گوشت ایتالیایی خوشمزه ابتدا ،

پیاز و سیر را با رنده ریز رنده می کنیم،

سپس با فشار دست آب اضافی شان را می گیریم.

در ادامه سیر و پیاز رنده شده را به همراه،

گوشت چرخ کرده داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله آرد سوخاری را به همراه ،

مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه ،

اضافه می کنیم و مواد را به خوبی ترکیب می کنیم ،

تا یکدست شوند، سپس با دست مواد را،

به مدت ۱۰ دقیقه ورز می دهیم تا منسجم شوند.

مرحله سوم

در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت،

قرار می دهیم و کمی روغن اضافه می کنیم.

پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد، به اندازه،

یک گردو از مایه کتلت بر می داریم و با دست آنرا ،

به صورت گرد و تخت شکل می دهیم.

مرحله چهارم

حالا کتلت ها را درون روغن قرار می دهیم،

تا سرخ شوند، پس از اینکه یک سمت کتلت ها ،

سرخ شد، آنها را بر می گردانیم تا سمت دیگرشان،

نیز به خوبی سرخ شود. به همین ترتیب ،

تمام کتلت ها را سرخ می کنیم و کنار می گذاریم.

مرحله پنجم

برای تهیه سس کتلت ها ابتدا آب گوشت را،

داخل یک تابه مناسب می ریزیم و اجازه می دهیم ،

به خوبی داغ شود. اگر آب گوشت نداشتیم ،

یک عصاره گوشت را با ۱ لیوان آب داغ ،

ترکیب می کنیم و داخل قابلمه می ریزیم.

مرحله ششم

در این مرحله رب گوجه فرنگی را به همراه،

مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به قابلمه ،

اضافه می کنیم و کمی ترکیب می کنیم ،

تا رب گوجه فرنگی به طور کامل درون آب گوشت ،

حل شود و آب گوشت کمی غلیظ شود.

مرحله هفتم

پس از اینکه حدود یک سوم آب گوشت کم شد،

نان های تست را داخل آب گوشت می زنیم،

تا کاملا خیس شوند. در ادامه یک تابه مناسب ،

روی حرارت قرار می دهیم، سپس کمی روغن،

اضافه می کنیم و اجازه می دهیم روغن داغ شود.

مرحله هشتم

حالا نان های تست را که با آبگوشت،

خیس کرده ایم درون تابه قرار می دهیم،

و دو سمت شان را به خوبی سرخ می کنیم.

پس از اینکه نان های تست را سرخ کردیم،

آنها را از تابه خارج می کنیم و کنار می گذاریم.

مرحله نهم

در این مرحله گوجه فرنگی ها را از وسط ،

نصف می کنیم و به همراه فلفل های سبز ،

درون تابه سرخ می کنیم. در پایان کتلت ها را ،

به همراه نان تست، گوجه فرنگی و فلفل سبز،

سرخ شده به همراه باقیمانده،

آب گوشت سرو می کنیم.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت گوساله۵۰۰ گرم
پیاز۱ عدد متوسط
سیر۱ حبه
آرد سوخاری½ لیوان
نمک۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه۱ قاشق چایخوری
گوجه فرنگی۴ عدد
فلفل سبز۴ عدد
روغن و زردچوبهبه مقدار کافی
مواد لازم سس کتلت
آب گوشت۱ لیوان
رب گوجه فرنگی۱.۵ قاشق غذاخوری
نان تست۸ عدد
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

گردآوری: کاشمر سلام

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

کاشمر سلام

رسانه کاشمر سلام، از سال 1398 با هدف فراهم سازی بستری برای ارائه بروزترین مطالب خبری و فرهنگی هنری در فضای مجازی با دوری از هرگونه حاشیه سازی کار خود را آغاز نمود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا